← Back

Yin ioga

 

PROFE

Alejandra

 

Horaris:
Dijous 19:30 – 21:00 -Apte per tots els nivells

 

Què és el Yin ioga?

La pràctica de Yin Ioga és senzilla, però intensa.
Es realitza majoritàriament a terra on mantenim les postures per un període de 3 a 5 minuts, el que ens permet relaxar la musculatura i viatjar cap als teixits més profunds (fàscies, lligaments, tendons, ossos, articulacions) i així poder alliberar les tensions tant a nivell físic, emocional com mental. El Yin Ioga és una pràctica que calma i relaxa; aporta serenitat i harmonia tant al cos com a la ment.
La pràctica és perfecta com a preparació a la meditació ja que ens aquieta i ens permet cultivar un estat de mindfulness (atenció plena).
Es complementa perfectament amb les pràctiques més dinàmiques (vinyasa ioga) de ioga així com també és perfecta per a esportistes i atletes, ja que enforteix els teixits més estructurals del cos, aportant-los estabilitat i permetent obtenir un major rang de moviment i flexibilitat en tot el cos.

 

 

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona