Protecció de dades

Maria Burata és el titular i el responsable del tractament de les dades personals que poden ser recollides en diversos formularis d’aquest web, que seran tractades d’acord amb allò que disposen el Reglament UE 2016/679 de 27/04/2016 de Tractament de Dades Personals (RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de 13/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). Finalitat Les dades que faciliti l’usuari s’utilitzaran amb la finalitat específica de la difusió de les activitats organitzades directament pel 7. Les dades es conservaran mentre s’organitzin aquestes activitats i l’usuari no manifesti el desig de cancel·lar-ne la subscripció.

No es comunicaran a terceres parts, llevat d’obligació legal. Perfils El titular, previ consentiment de l’usuari, pot aplicar tècniques d’anàlisi de perfils per oferir continguts que siguin del seu interès. Drets L’usuari té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment i pot accedir, demanar la portabilitat o la supressió de les dades, així com limitar-ne o bé oposar-se al seu tractament mitjançant una comunicació a hola@el7.cat Autoritat de control Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual i industrial del 7, així com tots els elements continguts (fotos, text, dossiers…) pertanyen al 7 i subsidiàriament als autors respectius. L’usuari particular podrà visualitzar, imprimir o fer-ne còpia al disc dur per a ús privat. Els mitjans de comunicació podran fer-ne difusió fent constar sempre la procedència i l’autoria dels elements quan així ho explicitin. Queda expressament prohibida qualsevol altra utlització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la modificació, alteració, descompilació i qualsevol altra operació d’enginyeria inversa d’aquests elements.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que el7.cat ofereix i no emprar-los per a:

Incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il·legal, d’apologia del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans.

Provocar danys als sistemes físics i lògics de el7.cat, dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys esmentats.

El 7 es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes, canviant, suprimint o afegint els continguts i serveis que s’ofereixen o la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

El 7 perseguirà l’incompliment de les condicions anteriors, així com qualsevol utilització indeguda del web el7.cat, exercint totes les accions legals que consideri oportunes.

7

Maria Burata

NIF: 39920925D
Pallars 84-88

08018 Barcelona

 

 

 

 

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona