← Back

Aitor Mohedano


↓ Mail
↓ (+34) 607 873 408
Disponibilitat: Hores a convenir

 


 Formació

 

  • Postgrau en dolor i disfunció miofascial. Tractament conservador i punció seca. Universitat internacional de Catalunya.
  • Grau en fisioteràpia. Universitat internacional de Catalunya.
  • Formació en psicologia. Universitat autònoma de Barcelona.

 


Teràpia/es

Format en un primer moment en psicologia, vaig escollir el meu camí poc després cap a la fisioteràpia. Donat els coneixements adquirits en aquestes dues àrees puc oferir un tractament centrat en les lesions i disfuncions de l’aparell locomotor sense no deixar mai de banda el component holístic del cos. La relació mecànica-emocional del cos vertebra l’enfocament a l’hora d’abordar el tractament.

Centrat sobretot en el tractament de lesions traumatològiques i reumatològiques, tenint l’esport i la música com dues de les meves gran passions, he gaudit de l’oportunitat de tractar i ajudar a readaptar a l’activitat física diària un gran nombre de pacients en totes les seves àrees.

 

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona