← Back

Maria Burata

 

↓ Mail
↓ www.mariaburata.com
↓ (+34) 691 901 095
Disponibilitat: Hores a convenir.

 


Formació

 

  • Massatge Ayurveda: Centre Sri Vivek (Barcelona).
  • Osteopatia: 1er Osteopatia a  l’Institut Heilpraktiker de Barcelona.
  • Osteopatia: En l’actualitat cursant 3r a  CREDO Centre de recherche et etudes d’osteopathie.

 


Teràpia/es

 

La formació en massatge Ayurveda m’ha donat el privilegi de treballar dia a dia amb el cos en un aprenentatge constant de tractaments energètics i físics.
El massatge treballa a tres nivells: físic, emocional i energètic, oferint així una profunda sensació de relaxació i benestar.
Actualment m’estic formant com a osteòpata que m’ofereix un coneixement global de la persona, des del punt de vista estructural, visceral, cráneo-sacral, com en els aspectes somatoemocional i energètics.
Aquestes dos tècniques, em permeten entendre i conèixer a la persona d’una manera més profunda, poden oferir així solucions més amplies a les seves necessitats.
Des l’humilitat i l’agraïment, acompanyo a la gent a trobar moments de calma i benestar, de pau i serenitat, ajudant a reequilibrar els cossos perquè tot funcioni amb harmonia.
Moments on el més important és l’ara, la presencia, el poder reconnectar amb el cos i sobretot poder entendré que és el que en aquell moment més necessitem.

 

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona