← Back

Rachel Papernick

 

↓ Mail

Dies que fa classes: Dilluns, dimecres i divendres (veure els horaris)

 


Formació

 

  • Hot Vinyasa, Ioga Alliance Certified (200Hrs RYT), Ioga Linda, Barcelona Spain, 2014.
  • Curs en ajustos / alinamiento (10h) – Jivamukti Ioga, Jivamukti Barcelona, 2014.
  • Curs en equilibri sobre els braços (arm balances) (6hrs) – Jivamukti Barcelona, 2014.
  • Curs en les Chakras (6hrs) – Jivamukti Barcelona, 2014.
  • Curs intensiu: Inversions Workshop (12hrs) – Jivamukti Ioga amb Jules Febre, Jivamukti Barcelona, 2015.
  • Curs intensiu: Kalaripayattu (8hrs) – Kai Hitzer, YogaOne, Barcelona, 2016.
  • Curs intensiu: Kalaripayattu (40Hrs) – Kai Hitzer, YogaOne, Barcelona, 2017.

 


Estils de ioga

 

POWER IOGA

Power Ioga és una pràctica físicament fort i reptadora, però que està a l’abast de qualsevol persona. Està dissenyada per a aquelles persones que viuen en l’agitat món real, però que desitgen transformar els seus cossos i les seves ments, millorant la seva salut i la qualitat de les seves vides en tots els aspectes. Una classe de Power Ioga consisteix en una sèrie de postures (asanas) amb les que descobriràs una vigorosa manera de sanar i enfortir el teu cos sencer, mentre t’obres a conèixer les profunditats de la teva ànima. Power Ioga és una combinació dinàmica d’esforç, suor i espiritualitat; cura, desintoxica i electrifica el cos i la ment profundament.

 

MORNING WARRIOR

Morning Warrior és per a aquells que volen començar el seu dia amb una pràctica de 360 graus – un circuit complet i enriquidor. Amb l’energia pura del matí passem per exercicis de pranayama (Respiració) i meditació guiada, sembrem intencions i metes, escalfem per alinear nadis (canals d’energia), fluïm per una vigorosa pràctica d’asana (estil vinyasa ioga) i vam acabar amb postures reparadores relaxants.

 

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona