← Back

Raquel Mar


↓ Mail
www.yogadespacio.com

Dies que fa classes: dimarts (veure horaris)

 


Formació

 

  • Professora de Ioga Kundalini 500h certificada per la European Yoga Alliance.
  • Instructora de Ioga Terapèutic, Instituto Europeo de Yoga.
  • Professora de Ioga per a nens i famílies, Yoguitos.
  • Mestra Reiki Usui Tradicional, Vision Foundation of India.
  • Formació certificada en Massatge Ayurveda pel Helpraktiker Institut i la Fundació Europea del Terapeuta.
  • Formada en Teràpia Transpersonal Integrativa per l’Escola Gestalt de Catalunya.
  • Mindfulness Programa MBSR, Instituo Esmindfulnees Barcelona.

Estils de ioga

Què és el Hatha?

Ioga apte per tots, basat en el hatha ioga tradicional amb enfocament terapèutic, per millorar el nostre estat físic, mental i emocional. Amb un ritme tranquil, a través de la respiració i amb presència, anem profunditzant en les asanes de ioga, utilitzant suports si és necessari, per obtenir el benefici total de les postures, sense comprometre cap altre espai del cos. La respiració i el moviment conscient ens aporten claredat mental i milloren el nostre benestar, augmentant la nostra energia vital.

Què és el Ioga principiants?

Ioga indicat pels que s’inicien en la disciplina. Aprendrem tècniques de respiració o pranayama, seqüències dinàmiques i entrarem en detall en la construcció de les asanes, utilizant suports per poder adaptar millor les postures a tot tipus de condició física. Enfortim, flexibilitzem, relaxem i expandim el nostre cos i la nostra ment.

Què és el Kundalini Ioga?

Kundalini és un ioga vital i dinàmic, que busca activar i potencia tots els teus centres energètics despertant l’energia creativa, desbloquejant el cos i la ment. Les kriyes de kundalini ioga combinen la seqüència d’asanes o postures dinàmiques, amb pranayama o tècniques de respiració, mudres o gestos amb les mans, mantres i meditació. Alguns beneficis: Incrementa el benestar mental i l’equilibri emocional, redueix els dolors físics, equilibra el sistema nerviós, glandular i metabòlic, millora la circulació i dissol l’acumulació de toxines. Molt efectiu per l’estrés i l’ansietat, per a persones molt actives que els hi costa relaxar-se.

Què és el Ioga suau?

Práctica de ioga suau i restaurativa, basada en el hatha ioga tradicional, en la que movilitzem el cos i els canals energètics per a recuperar el fluir natural del prana o energia vital. Practiquem tècniques de respiració o pranayama, seqüències dinàmiques suaus, asanes restauratives i terapèutiques i meditació. Un reset per a continuar amb el nostre dia renovats.

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona