← Back

Vanesa Nogués


↓ Mail
↓ (+34) 619 098 240
Disponibilitat: Hores a convenir

 


 Formació

 

  • Osteopatia: CREDO Centre de Recherche et d’Enseignement de l’Ostéopathie, Barcelona.
  • Graduada en Fisioterapia: Blanquerna, Univ. Ramón Llull, Barcelona.
  • Reiki Usui: Mestra Esther Faura, Barcelona.
  • Quiromassatge i Reflexologia podal: Escola Amacvi, Barcelona.
  • Flors de Bach: Centre Lotus Blanc, Barcelona.

 


Teràpia/es

L’ostepatia m’ofereix treballar des de la globalitat de la persona, integrant el cos muscul-esquelètic, les vísceres, la relació del crani i el sacre, les emocions i l’energia. Per altra banda, les altres branques estudiades, em permeten poder utilitzar eines diferents per a poder fer un tractament més adient, complert i personalitzat. Crec que cada sessió és un moment únic, de calma, de desconnexió amb l’exterior i de connexió amb el interior. La meva intenció, és acompanyar i guiar a cada persona a curar-se per sí mateixa i prendre consciència del seu cos i del seu interior. El cos crida allò que l’ànima calla.

Per a aquells els ressoni o els vibri, ofereixo el tractament energètic sanador d’”Existencias”; una tècnica energètica sanadora per arribar a l’arrel dels nostres conflictes emocionals i així alliberar i sanar el ser (ànima, ment i cos).

Actualment estic cursant “TCU-Tecnologia Quántica Universal”, una altra tècnica energètica. Ambdós cursos, impartits pel canalitzador Sergio Ramos (Sabadell), m’han ajudat a poder percebre el cos d’una manera més sutil i poder tractar d’una manera més complerta.

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona