← Back

Gestalt

 

TERAPEUTES

Sarah Gaset

Currículum
↓ Mail
↓ www.sarahgaset.com
↓ (+34) 636 051 196

 

Contacta amb cada terapeuta
per concertar cita o sol·licitar informació.

 

 

Què és la Gestalt?

“La Teràpia Gestalt no és un conjunt de tècniques sinó la transmissió d’una actitud, una manera d’estar a la vida”. Claudio Naranjo

La Teràpia Gestalt està dins de les anomenades teràpies humanistes, amb influències del psicoanàlisis i de la filosofia oriental. Igual que la resta de les teràpies humanistes, la seva manera de fer psicoteràpia no se centra en la malaltia, sinó més bé en general salut des de les potencialitats que posseïx la pròpia persona.

Els tres pilars bàsics sobre els quals se sustenta són: L’Aquí i Ara, la Presa de Consciència i la Responsabilitat Personal.

Treballem des del Present, entenent que en l’aquí i ara estan resumides totes les experiències de la nostra vida. Connectem amb ell a través del cos, de les emocions i de les sensacions, més que des de la raó. Amb això, la consciència desperta a una forma de ser i d’estar que ajuda a assumir amb més propietat la responsabilitat cap a nosaltres mateixos/es i cap als altres.

Considerem a la persona com a protagonista de la seva història i el seu destí. L’acompanyament va dirigit a què aquesta pugui entendre’s, comprendre’s, trobar-se, situar-se, orientar-se i, a través de l’aprofundiment personal, trobi les eines i els camins que la portin cap a la seva sanació i realització dels seus màxims potencials en aquesta vida.

 

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona