← Back

Massatge Ayurveda

 

TERAPEUTES

Maria Burata

↓ Currículum
↓ Mail
↓ www.mariaburata.com
↓ (+34) 691 901 095

Contacta amb cada terapeuta
per concertar cita o sol·licitar informació.

 

Què és el massatge ayurveda?

El terme Ayurveda prové del sànscrit, la llengua clàssica de l’hinduisme.

És format per la unió de dos mots: ayur, que significa “vida” i veda, que vol dir “coneixement”.

A diferencia d’altres massatges que es centren només en els aspectes més físics, el massatge ayurvèdic treballa a tres nivells: físic, emocional i energètic, oferint així una profunda sensació de relaxació i benestar.

Mitjançant tècniques d’amassament, digito-puntura i fricció es relaxen el sistema circulatori, emocional, energètic i muscular; ajudant així a eliminar la fatiga tant mental com física, equilibrant tot l’organisme i alliberant els bloquejos que la persona pateix.

Cada sessió de massatge és individualitzada, i s’adapta tant a la constitució de la persona com als desequilibris d’aquesta.

El massatge es complementa amb olis i moviments, que activen el sistema limfàtic i estimulen la capacitat del cos per eliminar toxines i d’aquesta manera ajudar-lo a recuperar un equilibri-benestar global i complet.Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona