← Back

Mindfulness

 

TERAPEUTES

Sarah Gaset

Currículum
↓ Mail
↓ www.sarahgaset.com
↓ (+34) 636 051 196

 

Contacta amb cada terapeuta
per concertar cita o sol·licitar informació.

 

Què és el Mindfulness?

El Mindfulness es pot traduir com Ment Plena o Consciència Plena. És una eina contemporània, reconeguda en el camp de la neurociència, que ha emergit de les profunditats de les filosofies més antigues. Actualment s’utilitza tant en l’àmbit de la salut, com en l’educació i les empreses.

Proposa algunes tècniques que tenen el propòsit profund d’anar-nos centrant cada vegada més en el present. I en el present és on som, doncs no hi som ni en l’ahir ni en el demà, sinó en l’aquí i ara.

La depressió està en el passat, quan vivim amb una sensació de melancolia i d’aferrament al que ha estat. L’ansietat està en el futur, quan poso molta energia en una cosa que encara no existeix. Si ens centrem en el present, ens adonarem que en aquest no hi ha res més que nosaltres mateixos/es, i des d’aquest arrelament podem aconseguir connectar amb totes les eines i recursos interns que ens permetran gestionar molt millor els esdeveniments de la nostra vida.

Alguns dels beneficis d’aquesta pràctica són:

  • Reducció dels nivells d’estrès.
  • Augmentar l’autoconsciència.
  • Reducció dels símptomes físics i psicològics associats a l’estrès.
  • Augmenta la capacitat de concentració.
  • Redueix l’insomni.
  • Millora la memòria.
  • Afavoreix la creativitat.

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona