← Back

Psiconeuroinmunologia

 

TERAPEUTA

Elisenda Miquel

Currículum
↓ Mail
↓ www.elisendamiquel.com
↓ (+34) 629 515 435

Contacta amb cada terapeuta
per concertar cita o sol·licitar informació.

 

Que és la Psiconeuroinmunologia?

La Psiconeuroimmunologia (PNI) és la part de la ciència que estudia les interrelacions entre la ment i el cos i les implicacions que tenen aquestes interrelacions en les malalties. En concret, treballa les relacions entre la ment, les emocions, el sistema nerviós, el sistema immunològic i el sistema endrocrí.

El cos funciona en base a uns ritmes biològics que marquen el funcionament coordinat, ordenat i equilibrat dels òrgans i sistemes del cos. Les situacions d’estrès físic, mental o emocional perllongat provoquen el desequilibri d’aquests ritmes, generant desordres a nivell neuroimmunoendocrí i iniciant-se així el debilitament de la salut de l’individu. L’estrès, l’obesitat, les malalties cardiovasculars, trastorns de l’ànim com la depressió i l’ansietat, l’insomni, la fibromiàlgia, la fatiga crònica, els trastorn digestius i els problemes de fertilitat presenten alteracions en aquests ritmes biològics.

Atendre les causes que ens mantenen en situació d’alerta excessiva generant-nos estrès és fonamental per recuperar l’estat de salut. Paral·lelament, fer canvis en la dieta, contemplar els possibles dèficits nutricionals i prendre consciència dels hàbits de vida establint-ne de més saludables, pot ajudar a reequilibrar els ritmes naturals i orgànics del nostre organisme, generant un canvi positiu en el transcurs de la malaltia i millorant substancialment l’estat de salut global de la persona.

Així doncs, la Psico-neuro-immunologia ens ofereix un abordatge clínic integral per escoltar els símptomes i atendre el cos amb atenció i cura, per tal de trobar les respostes que necessitem per sanar i millorar la nostra qualitat de vida.

Recepció el 7 Poble nou BarcelonaSala de ioga equipada.Entrada a les sales de terapiaSala de ioga de 80m2 totalment equipada Llum natural sala de ioga Sala de terapies 1 el 7 Poble nou Barcelona Sala de ioga totalment equipada Sala de terapies el 7 poblenou Barcelona vestidors home i dona