← Back

Teràpia Energètica

 

TERAPEUTES

Helena Matamala

↓ Currículum
↓ Mail
↓ (+34) 617 319 764

Disponibilitat: Hores a convenir.

 

Contacta amb cada terapeuta
per concertar cita o sol·licitar informació.

 

Que és la terapia energètica?

Entenem que tot el que existeix en l’Univers és energia inclòs nosaltres. Amb la física quàntica i la teoria de la relativitat, va quedar demostrat que només el 0,00001 d’un àtom és matèria i per tant es considera que el món en què vivim està compost generalment d’energia, sent la solidesa de la matèria una percepció cognitiva del nostre cervell.
Com nosaltres estem compostos d’àtoms, podem deduir que estem compostos principalment d’energia. De la mateixa manera que tenim el sistema nerviós, el sistema circulatori, el sistema respiratori, etc funcionem, també, gràcies a l’correcte funcionament del nostre sistema energètic.

En la teràpia energètica treballem en el reequilibri i reprogramació de el sistema energètic de cada persona, acompanyant-la en el seu procés de desenvolupament personal i de sanació. És un treball complet a tots els nivells que comprèn a l’ésser humà com un tot interconnectat, cos-ment-emocions i ser.
Tant els pensaments com les emocions són energia, quan, a causa de les experiències de la vida, alguna emoció o pensament no ha pogut ser processat correctament, es genera un bloqueig o desequilibri en el lliure fluir natural de el poder personal de la persona, conegut com Chi, o força vital, que obstrueix el sistema energètic, compost per 7 principals centres energètics, coneguts com chackras.

La por, la tristesa, la ràbia, entre d’altres emocions difícils de processes poden generar aquests bloquejos en el camp electromagnètic de la persona, provocant desequilibris emocionals, mentals i fins i tot físics.

La teràpia energètica es compon de diverses tècniques i coneixements ancestrals i depenent de la necessitat de el client es treballa d’una manera o altra.

A més acompanyem les sessions amb treballs de PNL, Gestalt, hipnosi o respiració conscient, ja que si la feina no es fa anivell profund de l’inconscient, la sanació no és completa i els bloquejos i desequilibris sorgeixen de nou. La teràpia energètica treballa en el procés de sanació i desenvolupament espiritual de les persones obrint també els Registres Akash per accedir a la informació primordial de la persona.